2016. július 18., hétfő

Egy naplógyilkosság naplója XVI.

Utazunk!
Mai merényleteimnél kapóra jött a nyár és hogy épp elmentem nyaralni. Igen, olyan elvetemült naplógyilkos vagyok, hogy még addig sem hagyom pihenni a könyvet, míg épp külföldön élvezem a nyarat. No, de felcsempészni egy ilyen gyanús (például gémkapcsokkal teletűzdelt) könyvet a repülőre kissé merész lett volna, így csupán a szükséges lapokat vittem magammal. Igen, ez azt jelenti, hogy már megint megtéptem a könyvet. Azonban nyugalom, volt, amit később vissza is ragasztottam.
Az első ilyen ideiglenesen dezertált oldal az utazás közben vonalak húzására biztató egyik lap volt. Szóval megfogtam, kitéptem, betettem a hátizsákomba és időnként előkaptam, hogy célzatos vonalakkal dokumentáljam, merre is járunk. Konkrétabban a repülés unalmas perceit ütöttem agyon vele, majd rögzítettem, hová is landoltunk. Az út után természetesen az oldal hazatért velem, újra egyesült testvéreivel, így szerencsésen megúszta a kalandot.

Nem volt azonban minden magammal vitt lap ilyen mázlista. Az egyik oldalnak ugyanis szó szerint úsznia kellett. Több sem kellett, megúsztattam a Fekete-tengerben:


A napló kitartásának újabb bizonyítéka, hogy kifejezetten jól úszik. Készítettem is egy másik videót csak magáról a naplólap-csónakról, ahogy a tengeren úszkál a hullámok kedve szerint:


A nyaralás teljesen ideális volt egy másik merénylethez is. Az egyik lap szerint dokumentálnom kellett az időt. Nos, én dokumentáltam is az utazással és nyaralással töltött napokat. Tehát ez az oldal is elhagyta ideiglenesen a könyvet és mivel a dokumentálandó események többnek bizonyultak, mint egyetlen oldal, loptam egy oldalt a belső monológtól. Amúgy sem vagyok az a szószátyár típus...

Holiday dokumentálva

Korábban már kipróbáltam egy alternatív művészi technikát (írtam szájjal) és hála a naplógyilkosság kreatív tippjeinek, most letesztelhettem egy másikat. A feladat szerint kennem kellett a napló egyik oldalára valami színeset. Jöhetett az ujjbeggyel festés!


Na, és hogy a napló ezúttal se ússza meg ilyen könnyed, már-már kellemes merényletekkel (Hiszen elvittem nyaralni is!) elkövettem ellene két picurkát gusztustalan tettet is.
fogkrém
Egyrészt leköptem. Igen, ez nagyon csúnya és gusztustalan cselekedet volt részemről, ezért csak fényképpel dokumentáltam.
Mentségemre szolgáljon, hogy a fogkrém volt a legideálisabb módszer, ha szájjal spriccelésről van szó. Legalább a napló egy kicsit felfrissült a mentoltól.

Ezt még el lehet könyvelni tipikus kirándulós csínynek, következő tettem azonban főben járó bűnnek is minősülhet.
Kitépni egy lapot a könyvből és felhasználni egy dolog, na de kitépni és kidobni már egy egészen más kategória. Igen, ezt is megtettem és igen, elfogadtam a veszteséget...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése