2020. április 7., kedd

Revulsion a Polcon

Talán néhány olvasóm még emlékszik a megboldogult Anime-fanfiction Style oldalra és arra is, hogy meglehetősen aktív zugíró voltam ott.
Nagyon szerettem azt az oldalt és most nem csak a remek kezelőfelületére gondolok, hanem a közösségre is. Hiába voltunk kifejezetten sokfélék, nagyon jól megértettük egymást, én legalábbis több ismerősre tettem ott szert.
Mivel ragaszkodó típus vagyok (ezt bármelyik barátom megerősítheti), nem akartam másik oldalt keresni, mert tudtam, hogy az már nem lenne ugyanaz. Ettől függetlenül azonban nem akartam hagyni, hogy a félbehagyott történetem feledésbe merüljön, és innentől jött a folyamatos vita önmagammal.
Feltöltsem egy másik oldalra? De melyikre, ha egyik sem tűnik olyan jónak, mint az AFS? Akarom egyáltalán feltölteni vagy próbáljak meg továbblépni, hogy ne csak a monitor kijelzőjén, hanem nyomtatásban is lássam? Itt pedig belekerültem egy végtelennek tűnő spirálba, amit könyvek iránti szenvedélyem és maximalizmusom kormányzott hol erre, hol arra. Az elmúlt időszakban ezért minden lehetőséget számításba vettem, ami csak szóba jöhet egy zugírónál. De tényleg, mindent.
Valahogy mégsem akaródzott elhatároznom magam, míg San Diego fel nem tette a legfontosabb kérdést: "Akarod, hogy olvassák?" Rávágtam, hogy persze, ez a cél, mire megjegyezte, hogy akkor nincs több kérdés, tegyem fel az internetre.

Szóval minden kedves jelenlegi és régi olvasómnak jelentem: 
Revulsion ismét olvasható a Polc.eu oldalon.

Azért mellettük döntöttem, mert az oldal nyomokban az AFS-re emlékeztet, egy ideje már írok nekik könyvajánlókat és mikor elindult, konkrétan meg is kerestek, hogy szívesen látnának a történetemmel együtt.
Ha tehát valaki újra elolvasná a történetemet ilyen hosszú idő után, akkor az oldalon megteheti. Természetesen ott is Szellem név alatt írok és a cím is maradt Revulsion. A forma pedig a megszokott, vagyis folytatásos regényként teszem fel egyik fejezetet a másik után.

Néhány közérdekű információ ezzel kapcsolatban:
- Nem szabok magamnak határidőket, így előre nem tudom megmondani, milyen sűrűn, melyik napokon fogok új fejezetet feltölteni.
- Az olvasáshoz regisztrálni kell az oldalra. Ez csupán néhány kattintás, így nem hiszem, hogy gondot okozna.
- A hosszú szünetben sem hanyagoltam el a történetet, így ha eljutottam az AFS-en fent lévő fejezetek végére, újakra is lehet majd számítani.

Remélem, hogy azok a nagyon kedves olvasóim, akik időről-időre megkerestek, hogy érdeklődjenek a történet sorsa felől, elégedettek lesznek ezzel a megoldással.

1 megjegyzés: