2015. augusztus 31., hétfő

Könyves kívánságlista XIX.

Muszáj gyors helyzetjelentéssel kezdenem.
Először is, a laptopom szervizben van. Ha minden igaz, semmi komoly, két hétig mégis nélkülöznöm kell. Igen, ez azt jelenti, hogy nem tudok hosszabb szövegeket írni, ergo blogolni vagy AFS-re feltölteni. (Elnézést kérek olvasóimtól, de a Revulsion egy hetet csúszik.)
Másodszor drága mp3 lejátszóm 6 év hűséges szolgálat után beadta a kulcsot, vagyis zenét sem tudok hallgatni. Teljesen olyan, mintha itt lenne a világvége...
Harmadszor a fent említett technikai problémák és életem jelenlegi káosza miatt nem a legjobb az idegállapotom. Enyhén frusztrált vagyok, amit nem vezethetek le zenével és nem is írhatom ki magamból. Azonban mégsem jött még el az apokalipszis, mert olvasnivalóm van bőven.
Tartva magamat mottómhoz, a következő két hétben, a könyv lesz kizárólagos és egyetlen legjobb barátom és mentőkötelem a bajban. Szóval olvasok rendületlenül és majd ha visszakaptam a gépemet (vagy sikerül pár órára zsákmányolnom kölcsöngépet, mint most), akkor bepótolom az elolvasott kötetek véleményezését.
Addig is türelmet és megértést kérek minden olvasómtól.

No, de rátérve a rovatra, most csak egy új könyv szerepel kívánságlistámon:


Sjón - A macskaróka
Ez egy igazán különleges könyvnek tűnik. Egyrészt Izlandon játszódik, ami önmagában egzotikum, másrészt a 19. század végén, ami számomra a legkedvesebb korszak és akad benne mondanivaló és mondavilág egyaránt. A címe pedig több mint csábító.
Nagyon szeretném elolvasni és valamikor biztosan meg is fogom tenni.

Állandóan bővülő kívánságlistám mellett azonban mindig több mint elég könyv van ténylegesen is a polcomon. Most épp 12 és ha ennyi olvasnivalóval nem húzok ki két hetet zene és laptop nélkül, akkor majd beugrom egy könyvesboltba mondjuk egy macskarókára.

2 megjegyzés: